Monday, 30 January 2012

4 Sebab Yang Menjadikan Facebook Sangat Popular Buat Duit...

Setiap kali kita melayari facebook, kita selalu melihat wall kita penuh dengan orang jual baju, jual tudung, jual kasut jual minyak wangi, jual itu, jual ini dan macam-macam lagi lah..
Ramai betul orang berniaga dan jana pendapatan melalui facebook…
Apa yang best sangat meniaga kat facebook ni agaknya ye..?
Kalau sahabat masih tak tahu, jom saya kongsikan 4 sebab kenapa facebook tempat paling popular menjana pendapatan…
Pertama… anda dapat keuntungan hampir 100% kerana tak perlu membazirkan wang untuk kos pengiklanan, kos pemasaran, flyers dan sebagainya..
Kedua… anda tak perlu membazirkan wang untuk upah membina website, upah designer, beli domain, hosting yang berharga ribuan ringgit.
Ketiga.. anda boleh promosikan produk anda ke beribu-ribu orang dengan hanya sekali promosi tak sampai 5 minit.
Keempat..  anda boleh menggandakan keuntungan dengan melakukan jualan berulang-ulangkali setiap bulan dan hasilkan pendapatan beribu-ribu ringgit secara berterusan.
Itu baru sikit je, sebenarnya banyak lagi sebabnya.. Dan halaman ini akan mendedahkan lebih banyak lagi secret nak jana pendapatan di facebook..
Ianya adalah pendedahan yang cukup ekslusif dari sahabat saya Affendi Hussin bagaimana beliau sendiri bongkarkan menjana pendapatan RM 12 ribu melalui teknik yang selama ini tak pernah beliau dedahkan kepada sesiapa pun...
Beliau juga syorkan, kalau nak mula perniagaan internet, facebooklah tempat yang paling sesuai sekali.. Ini kerana beliau telah buktikan dan kini beliau nak kongsikan bagaimana nak buat duit melalui facebbok.
p/s- Perkongsian ini benar-benar telah memberikan inspirasi kepada saya bagaimana nak buat duit melalui facebook yang tak pernah terfikir oleh saya sebelum ini….
http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=okcetak

Sunday, 29 January 2012

RM 50 Dalam 24 Jam? Betul ker?

Salam sejahtera sahabat...


Saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2012 untuk semua rakan-rakan saya termasuklah anda juga... :)


Bagaimana dengan kehidupan anda pada tahun 2011 yang lalu? Adakah inda mencapai impian yang anda harapkan atau anda masih belum dapat melunaskan cita-cita anda sepenuhnya?


Tak mengapa sahabat, jadikan 2012 ini sebagai azam baru mencapai impian anda.


Justeru, adakah anda mahu mempunyai impian menjana RM 50 dalam tempoh 24 jam untuk tahun baru 2012 ini?


Jika mahu, maka saya ingin berikan pada anda sebuah laporan percuma bagaimana buat duit RM 50 dalam tempoh 24 jam..


Maaf sahabat, saya bukan nak menjual apa-apa atau nak mengajak anda masuk program buat duit yang mengarut dan ntah bukan-bukan..


Ianya sebuah laporan percuma yang diberikan oleh sahabat saya Affendi Hussin, yang mendedahkan bagaimana nak buat duit dalam 24 jam.

Klik disini untuk download..


=>> http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=okcetak


Ianya percuma dan saya sudah pun membacanya..


Sahabat, paling best saya pun dah buat duit RM 50 saya pertama di internet dalam 24 jam..


Seronoknya saya... :)


Terima kasih yang tak terhingga kepada sahabat saya Affendi Hussin kerana mendedahkan kepada saya caranya..


Download percuma di:.


=>> http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=okcetak

beza air RO dengan BIOCERA


air RO = asid
Biocera = alkali ( hampir sama dengan air zam-zam)
carta PH yang menunjukkan kedudukan air RO dan biocera

Saturday, 28 January 2012

THE power oF we

FREE Register..
Ramai yang belum kenal apa itu Wazzub. Wazzub adalah website yang bakal menandingi kehebatan Google dan Facebook.

Wazzub akan memberi 50% daripada keuntungan yang diperolehinya kepada setiap ahli yang berdaftar sebelum 09 APRIL 2012.

simple je: daftar kat :http://signup.wazzub.info/?lrRef=0a3e8


Thursday, 26 January 2012

3 teknik pemasaran affialiate yang berkesan

teknik #1: promosi dlm FB
-letak link affialiate anda  pada status.
teknik#2: signature kat email dan forum
teknik #3:letak dlm blog @ website
TOGETHER AS ONE FOR EXCELLENT

Anda yang Terbaik