Tuesday, 9 October 2012

says Malaysia...

assalamualaikum..
apa khabar hari ni..
dah lama xupdate blog ..yela asyik duk update kat facebook je..
ok hari ni nk bgtaw pasal cm ne nk dapat duit drp internet tanpa MODAL..
 pernah dgn pasal says??
Says ini memang popular dikalangan blogger. Malah ramai yang dah dapat banyak income dari says.

Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. (macam sy ni)
Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda.anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.

Macam mana nak dapat duit dengan says?

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan says.

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list says.
2. Klik kat kempen tu.
3. Says akan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button
share dan tweet yang dah ada kat website says. boleh juga share di group-group yang anda biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share
macam2 video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat
income bila kawan-kawan nak klik tengok.

kalau kawan-kawan anda join says melalui referral yang anda promote macam ni:
anda akan dibayar rm5.
bayaran akan dibuat terus ke dalam akaun anda apabila anda tekan butang cash out.
minimum amount yang anda boleh minta says bank in ke akaun anda adalah apabila dah cukup rm50.

Bagaimana nak daftar says?

1. klik link ni -->: daftar says

2. Klik “sign up” untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun.

3. Dah siap dan anda boleh mula langkah pertama share “SPECIALS” @ kempen iklan sama ada di facebook, twitter, forum, atau di blog.

Setiap per klik anda akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning says. Setakat RM100 tue pejam mata pun boleh dapat.

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari says. Dapat juga income boleh beli barang yang selama ini diidamkan.

p/s: Pada yang nak join tapi ragu2 dont worry PERCUMA je daftar. Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says.
-----------------------------------------------------------------------
Daftar Sekarang ! -->
=====================================


Anda yang Terbaik